Akasha Kronieken

Akasha Kronieken Chakana Center

De spirits van de planten voeden ervaringen met de wijsheid, lessen, liefde en compassie die per persoon exclusief worden afgestemd. Zo kunnen er lessen over de cirkel van het leven gegeven worden, wijsheden uit het verleden, maar ook uit de scheppende kosmische energieën die alles in zich herbergen wat nodig is om in het Heel en het Al te zijn. De bron waaruit onze werkelijkheid voortkomt wordt ook wel het Akasha veld genoemd en werd duizenden jaren geleden voor het eerst benoemd en ervaren door de de Rishi’s.

De Akasha kronieken is het veld waarin alle informatie, inclusief de herinneringen en ervaringen van alle in het universum levende wezens ligt opgeslagen. In de Quantumfysica oa door Ervin Laszlo ook wel nulpuntenergieveld genoemd- oftewel het kosmisch geheugen. We staan in contact met dit geheugen maar we zijn ons daar meestal niet van bewust.

Het begrip Akasha-archief komt uit de Vedische geschriften en werd voor het eerst duizenden jaren geleden benoemd en ervaren door de Rishi’s. Het woord Akasha is Sanskrit en betekent ‘hemel’, ‘ruimte’ of ‘aether’ en refereert aan een collectief, energetisch geheugen, een opslagplaats. Ook namen als ‘De Wereldziel’, de ‘Psi-bank’ of… ‘Het Akasha Archief’ of ‘De Akasha Kronieken’ staan voor hetzelfde begrip.

De bron waaruit onze werkelijkheid voortkomt wordt daarom ook wel het Akasha veld genoemd. Het Akasha veld is het veld waarin alle informatie, inclusief alle herinneringen en ervaringen van alle levende wezens, van het universum ligt opgeslagen. Het kosmisch geheugen. Tegenwoordig ook wel bekend in de quantumfysica als het ‘nulpuntenergieveld’. In Steeds meer mensen doen Akasha-veld-ervaringen op. Tijdens een Ayahuasca reis is het mogelijk dit te ervaren. Vandaar onze naam Ayakasha.